Siirry suoraan sisältöön

Galleria

Taideteokset

Myytävänä olevissa taideteoksissa on hinnat näkyvissä. Teosten tiedoissa on mainittu, onko kyseessä kehystetty ripustusvalmis taulu vai kehystämätön. Voin myös järjestää kehystyksen mille tahansa myytävänä olevalle maalaukselle tai piirrokselle.

Maalaukset

Gallerian maalaukset ovat pääosin akvarelleja ja akryyliväritöitä.

Eläintaide

Olen maalannut ja piirtänyt niin paljon eläimiä, että tein niille oman gallerian.

Piirrokset

Piirtäminen on ollut vahvasti läsnä taiteessani alusta asti. Piirrän monilla eri välineillä, esim. lyijykynillä, pastelleilla ja liiduilla.

 

Tervetuloa kurkistamaan taideteosteni maailmaani.Galleriassani pääset tutustumaan laajaan kavalkadiin maalauksia ja piirroksia, joissa eläimet, luonnon yksityiskohdat sekä omakohtaiset kokemukset ovat keskiössä. Taideteosten taustalla sykkivät luonnon rytmit ja elämän pienet ihmeet, jotka muuntuvat siveltimen alla tarinoiksi.

Maalausteni sydämessä sykkii myös suuri kauneudenkaipuu. Jokainen siveltimen veto on pyrkimys vangita kauneuden hetkiä kankaalle tai paperille, luoden visuaalista nautintoa. Teoksen taustalla voi olla myös muu tunne, kuten suru, kaipuu tai haikeus, mutta nekin muuttuvat usein kauneudeksi valmiissa teoksessa. Näin monet katsojat ovat ainakin minulle sanoneet.

Toivon, että taideteokseni kutsuvat sinut mukaan taidematkalle. Astu rohkeasti sisään ja anna taiteen kertoa sinulle oma tarinansa.

Seuraa taidettani myös Facebook- ja Instagram-tileillä.