Siirry suoraan sisältöön

Kaksi maalaustani Suonenjoen Kellarikallerian näyttelyissä

Kaksi maalaustani oli esillä Suonenjoen kirjaston Kellarikalleriassa 28.10.-20.11.2020. Toinen maalaus on Suonenjoen taideseuran avoimessa näyttelyssä valkoisessa salissa, ja toinen Suonenjoen kaupungin juhlanäyttelyssä harmaassa salissa. Näyttelyt olivat osa Suonenjoen kaupungin 150-vuotisjuhlia.Suonenjoen taideseuran näyttelyn jurytti pieksänmäkeläinen taiteilija Hannele Haatainen.

Osallistuminen tällaisiin paikallisiin näyttelyihin oli minulle tärkeä mahdollisuus tuoda taiteeni lähemmäs
kotikuntaani ja sen asukkaita. Vaikka olen keskittynyt viime aikoina enemmän valtakunnallisiin ja kansainvälisiin näyttelyihin, paikallisten näyttelyiden tarjoama mahdollisuus saada teoksia esille kotiseuduille on aina arvokasta.

Vaikka nämä teokset eivät olleet minulle ensimmäiset, jotka olivat näyttelyssä Suonenjoella, tapaus merkitsi minulle paljon. Edellisen kerran töitäni oli esillä Suonenjoella vuonna 1997, jolloin kolme lyijykynäpiirrostani pääsi mukaan jyrytettyyn nuorten taiteilijoiden aluetaidenäyttelyyyn. Se oli sen astisen taiteilijanurani suurin saavutus. Paluu paikalliseen näyttelyyn vuosien jälkeen yhdisti nykyhetken ja menneisyyden.

Maalaukseni "Joella" Suonenjoen taideseuran näyttelyssä Kellarikalleriassa 2020
Teokseni Suonenjoen kaupungin näyttelyssä 2020

Suonenjoen taideseuran ja Suonenjoen kaupungin 150-vuotisjuhlanäyttelyn avajaiset syksyllä 2020.

» Tästä pääset tutustumaan Suonenjoen taideseuran verkkosivustoon.

» Lue lisää tiestäni taiteen parissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *