Siirry suoraan sisältöön

Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksen 20-vuotisjuhlanäyttely Helsingissä 2018

Suomen Akvarellitaiteen yhdistyksen 20-vuotisjuhlanäyttely oli nimeltään “Totta ja tarua”. Näyttely järjestettiin Helsingissä Kaapelitehtaan Puristamolla 8.-27.4.2018. Näyttelyyn hyväksyttyjä töitä oli reilut sata noin viidestäsadasta jurytykseen tarjotusta. Juryttäjänä näyttelyssä toimi taidemaalari ja kuvanveistäjä Paavo Paunu.

Olin kovasti hämmästynyt ja jopa liikuttunut siitä, että oma maalaukseni oli päässyt mukaan tähän arvostettuun tapahtumaan. Tämä oli minulle ensimmäinen kerta noin mittavassa näyttelyssä. Liittymiseni yhdistyksen jäseneksi vain muutama kuukausi ennen näyttelyä teki kokemuksesta vieläkin merkityksellisemmän.

Kokemus näyttelystä ei pelkästään tarjonnut mahdollisuutta näyttää omaa taidettani, vaan se myös rohkaisi minua jatkamaan luovaa matkaani eteenpäin. Se oli askel kohti laajempaa taideyhteisöä, ja olen kiitollinen siitä, että sain olla osa tätä juhlanäyttelyä. Harmillisesti en ehtinyt näyttelyn avajaisiin, mutta tein näyttelyn aikana matkan Helsinkiin, ja pääsin katsomaan näyttelyä paikan päälle.

Lisätietoa Suomen akvarellitaiteen yhdistys ry:stä.

Akvarellimaalaus “Sinä päivänä”.

Tutustu muihin akvarellimaalauksiini galleriassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *