Siirry suoraan sisältöön

Top 80 -joukossa Malesian online-taidekilpailun Animals-kategoriassa

Viime vuoden tapaan myös tänä syksynä Malesian Online-taidekilpailun aiheina oli maisemat ja eläimet. Osallistuin viime syksynä eläinten kategoriaan, ja koska olen maalannut eläimiä ahkerasti vuosikaudet, halusin osallistua kilpailuun myös tänä syksynä. Hetken pohdinnan jälkeen päädyin lähettämään kilpailuun vuoden alussa valmistuneen tyttärelle tekemäni tiikerimaalauksen sekä keväällä Lepikon torpan näyttelyyn maalaamani akvarellin metsätyöhevosesta.

Ensimmäisen karsinnan tulokset ilmoitettiin lokakuun lopulla, ja ilokseni tiikerimaalaus oli valittujen teosten joukossa. Tänä syksynä kilpailuun lähetettyjä maalauksia oli ennätysmäärä, koska kilpailun järjestäjä IFAM Global (Malaysia International Online Juried Art Competitions) ilmoitti, että kilpailuun osallistui peräti 1157 maalausta 53 maasta! Tästä määrästä valikoitui 217 maalausta jatkoon. Ensimmäisen karsinnan taiteilijat löytyvät IFAM Globalin Facebook-julkaisusta.

Toisen karsinnan tulokset kerrottiin 15.11.2022. Olin todella yllättynyt, että tiikerimaalaus oli edelleen mukana 80 valitun maalauksen joukossa! 1157:stä tarjotusta maalauksesta TOP 80 -joukkoon pääseminen on minulle todella merkityksellinen juttu varsinkin, kun joukossa on todella taitavia ja tunnettuja taiteilijoita. Lista valituista taiteilijoista löytyy IFAM Globalin julkaisusta täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *