Siirry suoraan sisältöön

Osallistuin Eläinsuojelukeskus Tuulispään taidehuutokauppaan

Tänä syksynä minulle tarjoutui hieno tilaisuus osallistua Eläinsuojelukeskus Tuulispään taidehuutokauppaan, kun eläinsuojelukeskuksen Johanna otti yhteyttä ja pyysi minua mukaan teemalla “Tuulispää 10 vuotta”. Koska eläimet ovat aina olleet sydäntäni lähellä ja heijastuvat vahvasti taiteessani, minun ei tarvinnut miettiä hetkeäkään osallistumista.

Päädyin lahjoittamaan kehystetyn, kettuaiheisen akvarellimaalauksen nimeltään “Äiti, se jäi katsomaan meitä” ja aikaisemmasta tuotannostani peräisin olevan hevosaiheisen sekatekniikkateoksen “Varsa ja emä”. Niiden lisäksi lahjoitin yhden taideprintin kaurisaiheisesta teoksesta, jonka nimi on “Tarkkailija”. Alkuperäinen maalaus on käynyt kansainvälisessä akvarellitaiteen kiertonäyttelyssä Ukrainassa ja Puolassa sekä ollut mukana pohjoismaiden avoimessa Watercolor Nordic 2022 -online näyttelyssä. Ilokseni kaikki lahjoittamani teokset herättivät kiinnostusta ja saivat huutoja, ja päätyivät uusille omistajille.

Eläinsuojelukeskus Tuulispää on Somerolla toimiva v. 2012 perustettu maatila- ja tuotantoeläinten turvakoti, joka tarjoaa sinne päätyville eläimille turvallisen ja mielekkään loppuelämän. Tuulispään tavoitteena on auttaa eläinyksilöitä, jotka ovat olleet vailla paikkaa tai joiden henki on ollut uhattuna.

Olin iloinen, kun kaikki lahjoittamani taideteokset päätyivät Tuulispään tukihuutokaupassa uusiin koteihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *